Ana Sayfa Gündem TRY Mühendislik Bünyesinde Sunulan Yatay Yaşam Hattı Hakkında Bilgiler

TRY Mühendislik Bünyesinde Sunulan Yatay Yaşam Hattı Hakkında Bilgiler

0
TRY Mühendislik Bünyesinde Sunulan Yatay Yaşam Hattı Hakkında Bilgiler

İş yaşamında işçilerin yaşam güvenliğini sağlamak her daim bir zorunluluktur. O nedenle de TRY Mühendislik bünyesinde yer alan yatay yaşam hattı sistemleri kesinlikle incelenmeli ve satın alınmalıdır. Genel olarak çatılarda, fabrikalarda, inşaatlarda ve sanayilerde kullanılan bir sistemdir. Yüksekte çalışılan her yerde yatay yaşam hattı bulunmak zorundadır. Bu hatların kullanım alanı her zaman için çok geniş olmaya devam edecektir.

Yatay yaşam hatları standartlara uygun halde olmalıdır. Bu hatlar genel olarak düşme riskinin kendini gösterdiği, boşluğa yakın kenarlar boyunca montelemesi yapılan çelik halat ve bu halata takılan ankraj noktalarını gösteren sistemdir. Yatay yaşam hattı kurulumu uzman hale gelmiş bir montaj ekibi tarafından TRY Mühendislik farkıyla gerçekleştirilir. Bütün sistem malzemeleri paslanmaz çeliktendir ve EN 795 standardına uyum sağladığı onaylanmıştır.

Yüksek bir yerde çalışacak işçilerin düşme olasılığı her daim yatay yaşam hattı ile engellenebilir. Bu tamamen kusursuz bir tedbir yöntemidir. Bu yüzden de sık sık tercih edilmektedir. Firma sahibi olan her kişi işçilerini korumak adına bu sistemleri yaptırmalıdır. Kusursuz yönleri ile dikkat çeken yatay yaşam hattı sayesinde iş kazalarının en iyi şekilde önüne geçilmiş olur.

Yatay yaşam hattı uygulandığı her alanda işlevselliğini tamamen ortaya koyan bir sistemler bütünüdür. Bu sistemi TRY Mühendislik firmasından satın almanız halinde son derece memnun kalacağınızdan eminiz. O nedenle her büyük şirketin de küçük şirketin de bu sistemi yaptırması gerektiğini söyleyebiliriz. Kısa zamanlı işler için de bu sistemin yaptırılması şarttır.

Uzun dönem ya da kısa dönem fark etmeksizin her daim işçinin can sağlığı düşünülmelidir. Aksi halde can sıkıcı sorunlar meydana gelebilir. TRY Mühendislik bu tür tatsız kazaların yaşanmaması adına her daim kaliteli sistem üretimine devam eder.