Ana Sayfa Gündem ESMER: Nerede kalmıştık?

ESMER: Nerede kalmıştık?

0
ESMER: Nerede kalmıştık?

Genç Parti Mezitli İlçe Başkanı Gökhan ESMER Türkiye’nin sosyolojik ve ekonomik yapısını ele alan Genç Parti Mezitli İlçe Başkanı Gökhan ESMER basına değerlendirmelerde bulundu.

Esmer ‘’Cem Uzan bu ülkenin ekonomik, siyasal ve kültürel bataklığa girmeden önceki son çıkış kapısıdır.

Esmer sözlerine şu şekilde devam etti: Konuyu sosyolojik yapıdan ele alacak olursak, ekonominin toplum içerisinde yaratmış olduğu etki, aile içi şiddet, hırsızlık ve cinayet gibi bir çok olumsuzluklara sebep olmaktadır. Maalesef ki toplumun en küçük yapı taşı olan aileye bu konular ile girdiğinizde ülkenin ayarlarını bozmuş oluyorsunuz. Yaşanılan ekonomik kriz ile halkın kin, nefret, ve suç unsurlarını harekete geçirmesi kaçınılmaz bir durumdur.

Genç Parti Kurucu Genel Başkanımız Sayın Cem Uzan ise çağdaş bakış açısı, ticari zekası, analitik düşünce yapısı ve çözüm odaklı bir anlayış ile bu ülke için çok büyük bir şans, ekonomik açıdan ülkeyi aydınlığa çıkacak ve halkımızın huzur içerisinde yaşamasını sağlayacak gerçek bir liderdir. ‘’ açıklamasında bulundu.

Genç Parti çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulunan ESMER, ‘’Mersin İl Başkanımız Sayın Murat Çoban öncülüğünde tüm ilçe başkanlıklarımız büyük bir özveri ile çalışmalarını sürdürmekteler. Mezitli İlçe Başkanlığı olarak bizler ise Mezitli halkına çok güzel projeler hazırladık. İnanıyoruz ki halkımızın güzel kentimiz Mezitli’de daha mutlu bir yaşam sürebilmesi ve yarınlara umutla bakabilmeleri adına çok güzel işlere imza atacağız. Çünkü sen, ben, biz, Türkiye’yiz ve Genç Parti olarak sizler ile beraber çok büyük bir aileyiz…’’ diyerek sözlerini tamamladı.