Ana Sayfa Spor MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’dan Morutan Açıklaması

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’dan Morutan Açıklaması

0
MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’dan Morutan Açıklaması

Morutan’ın Durumu

MKE Ankaragücü’nün Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Trendyol Süper Lig’de İstanbulspor’la oynadıkları 1-1 beraberlik maçının ardından düzenlenen basın toplantısında Morutan’ın neden oynamadığına ilişkin açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, Morutan’ın ilk 11’de oynamaya devam etmesi extrabet durumunda kulübün kaldıramayacağı bir bonservis bedeli olduğunu belirterek, iki kulüp anlaşmadığı sürece Morutan’ın ilk 11’de şans bulamayacağını ifade etti.

Kulüp Hedefleri

Emre Belözoğlu, “Kulüpleri başkanlar yönetir, sahayı teknik direktörler” diyerek kulüp içi karar extrabet giriş süreçleri hakkında görüşlerini paylaştı. Ayrıca oynadıkları oyunun karşılığını puan olarak alamadıklarından dolayı üzgün olduğunu belirterek, ligde kalmak için mücadele edeceklerini vurguladı. Belözoğlu, “Ankaragücü sahanın içinde çok yalnız. Sonuna kadar mücadele edeceğim” extrabet twitter dedi.

Hakem Değerlendirmesi

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü, karşılaşmanın hakem performansını da eleştirerek, “Çok kötü bir hakem performansı vardı. Hakemler memnun olmak polyannacılık oynamaktan öteye gitmez” yorumunda bulundu.