Ana Sayfa Spor Fenerbahçe, Fabrika Ayarlarına Dönüyor: Sakatlıklar ve Turnuvalardan Dönüşler

Fenerbahçe, Fabrika Ayarlarına Dönüyor: Sakatlıklar ve Turnuvalardan Dönüşler

0
Fenerbahçe, Fabrika Ayarlarına Dönüyor: Sakatlıklar ve Turnuvalardan Dönüşler

Fenerbahçe İdeal 11’ine Kavuşuyor

Fenerbahçe, bu sezon sakatlıklar ve Afrika Kupası nedeniyle ideal 11’ini sahaya sürmekte zorlanırken, nihayet “fabrika ayarlarına” geri dönüyor. Sarı-lacivertliler sezon başından bu yana ilk kez bu hafta tam kadro olacak ve her futbolcu ideal bölgesinde oynama şansını bulacak.

Önemli Dönüşler

Osayi-Samuel’in Afrika Kupası’ndan dönmesi, Becao ve Fred’in sakatlıklarını atlatmasıyla taşlar yerine oturacak. İrfan Can Kahveci de bu hafta içinde takıma katılacak. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın eli de sezon başına göre daha güçlü.

Oyuncu Rotasyonu

Fenerbahçe’nin stoper rotasyonuna Bonucci ve Çağlar Söyüncü, orta saha rotasyonuna da Krunic eklendi. Geri dönüşler ve takviyelerin ardından Ferdi sol bekte, İsmail de 6 numarada forma giymeye devam edecek.

Cengiz Ünder Rekor Peşinde

Fenerbahçe’de 20 maça çıkan Cengiz Ünder, 9 gol – 3 asistlik performansıyla kariyer rekorunu kırmaya yakın. Milli futbolcu en skorer sezonunu Marsilya’da geçirmiş, 32 maçta 10 gol – 3 asist üretmişti. İlk 11’de başladığı 13 maçın 7’sinde gol ve asist katkısı sağlayan Cengiz, 1 gol daha atarsa en skorer sezonunu tekrarlayacak.

Union Alarmı

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi son 16 turunda Union Saint-Gilloise ile karşılaşacak. Teknik Direktör İsmail Kartal, elindeki en güçlü kadroyu sahaya sürmeyi planlasa da Fred’in yedek soyunması bekleniyor. Union Saint-Gilloise, son 22 maçını kaybetmeyen bir takım olup Belçika Ligi’nde lider durumda bulunmaktadır.