Ana Sayfa Gündem Fatih Arslan Kimdir?

Fatih Arslan Kimdir?

0
Fatih Arslan Kimdir?

Aynalara verdiği sıra dışı şekiller ile tanına Fatih Arslan 1992 İstanbul doğumludur. Memleketi Gümüşhane’dir. Ayvansaray Üniversitesi Grafik Tasarımı Bölümü mezunudur. Aldığı eğitimi iş hayatına adapte ederek farklı tasarımlar ortaya koymaktadır. Aldığı eğitim ve yaratıcılığı ile işini ilerletmiştir.

Günümüzde o kadar farklı mekan ve ev tasarımları mevcut ki. İşte Fatih Arslan bu farklılıklara ayak uydurmuş ve günceli yakalamayı başarmış. Müşterilerin ne istediğini hemen anlayıp ona göre teklif sunarak portföyünü genişletmiştir. Ergonomik ve dekoratif tasarımlarıyla her daim göz önünde olmayı başarmıştır.

‘Ayna Merkezi’ adlı aile şirketinde yöneticilik yapan Fatih Arslan aynı zamanda şirketin tasarımcılığını da üstlenmiş. Bu genç yaşta bu kadar sorumluluğun altında rahatça yeteneği ile kalkabiliyor. İşin mutfağını bildiği için hiçbir zorluk onu yıldırmamış gibi görünüyor. Ailesinin desteği ile daha iyi yerlere geleceği ve şirketini büyüteceği belli.

Müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Fatih Arslan son teknoloji araç ve ekipmanlarla aynalara istenilen şekli verebiliyor. Bu da model skalasını genişletmesine yardımcı oluyor. Böylece daha fazla zevkte müşteri çeşidine ulaşabiliyor. Hemen hemen herkesin beğenebileceği tarzda bir modeli kataloğunda var.

Siparişlerini müşteri ile buluşturma noktasında da oldukça özenli çalışan Fatih Arslan hızlı bir ekibe sahip. Özenle paketlenmiş siparişler en kısa sürede ve sorunsuz bir şekilde müşteri ile buluşuyor. Bu kadar hassas objelerin sorunsuzca sahiplerine teslim edilmesi büyük başarı.

Farklı desen ve renklerde model çeşidi üretmek büyük bir vizyon gerektirir. İşte Fatih Arslan tam olarak bu yeteneğe sahip bir girişimci. Özellikle dar alanları genişletmek adına aynaları sıkça kullanarak mekanlara farklı bir soluk katmakta. Sadece tahmin edilebilir yerlerde değil aynı zamanda orta sehpada, dresuarda ya da konsollarda bile aynayı şık bir şekilde müşteriye sunuyor.

Sosyal medya hesaplarını oldukça aktif kullanan Fatih Arslan’ın çalıştığı modellere Instagram sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca byfatiharslan.com isimli web sitesinden de ulaşım sağlayabilirsiniz. Ünlülerinde evine dekoratif anlamda çok şey kazandırdığını görebilirsiniz. Bu yaratıcı girişimcinin en büyük hedefi markasını çok daha iyi yerlere taşımak.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/byfatiharslan/