Ana Sayfa Spor Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

0
Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Fatih Tekke: “Maçta Baskılı Anlar Oldu, Ama Biz Daha Fazla Pozisyon Bulduk”

Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında evinde Mondihome Kayserispor’u 1-0 mağlup ederken, teknik direktör Fatih Tekke maç sonrası basın toplantısında konuştu. Tekke, rakibin baskılı anlarında tehlikeli ataklar oluşturduklarını belirterek, “Genel hatlarıyla daha fazla pozisyon bulan biziz. VAR’dan dönen gollerimiz oldu” dedi.

Tekke: “Final Niteliğinde Bir Maçtı”

Ligin sonuna yaklaşırken maçların zorlaştığını vurgulayan Tekke, “Bana göre final niteliğinde bir maçtı. Bu maçta çok değerli bir 3 puanı hanemize yazdırdık. Oyuncularım, teknik ekibim çok kıymetli şeyler başardı. Oysa ligin düşmesi gereken ikinci takımı diye adres olarak gösterilen takımdık.” şeklinde konuştu.

Rahat Bir Nefes Aldık

Galibiyetle rahat bir nefes aldıklarını ifade eden Fatih Tekke, ligin kalan bölümlerinde her maçı kazanmaya devam edeceklerini söyledi. Tekke, “Genel hatlarıyla 90 dakikada 3 puana daha yakın gözüken taraf olduklarını vurgulayarak, “Ama son anda Yusuf Özdemir’in kale çizgisinde pozisyonu var. Maç gidebilirdi, puan gidebilirdi. Çok şükür” dedi.