Ana Sayfa Gündem 50 Dolara Mars’tanTapulu Arazi Kapış Kapış Satılıyor

50 Dolara Mars’tanTapulu Arazi Kapış Kapış Satılıyor

0
50 Dolara Mars’tanTapulu Arazi Kapış Kapış Satılıyor

Metaverse Dünyasında gelişmeler durmak bilmiyor ve Facebook öncülüğündeki şirketler kendi dijital dünyalarını oluşturmaya devam ediyor. 2boyutlu haritalarla Dünyadan arsa satışları bir döneme damgasını vurmuştu fakat geç satın alan kullanıcılar istedikleri karı elde edemediler. Uzmanlar bunların riskli ve iyi araştırılması gereken yatırımlar olduğunu söylemişlerdi.

metaVmars’ın ön satışa sunduğu Google Earth benzeri 3D metaverse tabanlı haritası yayımlandı. Parsellere ayrılan gerçek Mars haritasında standart parsel ön satış fiyatı 50 dolar. Diğer rakipleri ile kıyaslandığında 50 dolar oldukça uygun. Bu satın alma karşılığında sizlere bir de üzerinde adınızın yazdığı Mars Tapusu veriliyor. metaVmars platformu bu konuda oldukça yenilikçi, kullanıcılara sonraki aşamada arazilerini özeleştirme kiralama ve satma imkanı veriyor. Arazi kontrolü ile mülkiyeti tamamen kullanıcıya ait. Bazı büyük alanlar Krater olarak adlandırılıyor ve bu alanlarda ise fiyatlar 400-80.000 Dolar arasında değişiyor. Google Pay, MetaMask ve kredi kartı ile almak mümkün.

Proje ön satış aşamasında kullanıcıları doğrudan projeye ortak ederek hem gelir elde ediyor, hem de yapım aşamasında olan oyun için fon sağlamış oluyor. Oyun; Mars üzerinde karakter seçerek kaynaklara sahip olma üzerine kurulmuş. Farklı dijital insan türlerini karakter olarak sahip olunabiliyor. Sınırlı sayıda arazi olduğu içinse, bir çok kullanıcı arazi alamayacak ve dünya benzeri kiralık yapılar ortaya çıkarak bir Mars ekonomisi yaratılacak. Oyuna aktif katılmak istemeyen ve arsa almış  kullanıcılar için kiralama imkanı var.  Oyun hikayesi de hayli ilginç ve gelecekte gerçekleşecek olası Mars savaşışını konu alıyor. Dijitalleşmiş insanların kendi aralarında yaptıkları kaynak savaşları ve Mars’ın gelecekteki sosyal yapısı anlatılıyor.

İnsagram: metavmars

Not : Yatırım Tavsiyesi Değildir.