Ana Sayfa Magazin Ucuz Roman Filminin 30. Yılı Kutlandı: Bruce Willis Törende Yoktu

Ucuz Roman Filminin 30. Yılı Kutlandı: Bruce Willis Törende Yoktu

0
Ucuz Roman Filminin 30. Yılı Kutlandı: Bruce Willis Törende Yoktu

Ucuz Roman Ekibi TCM Klasik Film Festivali’nde Buluştu

Filmde John Travolta, Bruce Willis, Uma Thurman, Samuel L. Jackson ve Harvey Keitel gibi ünlü isimlerin yer aldığı “Ucuz Roman” adlı film, yayınlandığı dönemde büyük ilgi görmüş ve kült filmler arasında kendine sağlam bir yer edinmişti. Bu yıl 30. yılını kutlayan film ekibi, TCM Klasik Film Festivali’nin açılışında bir araya geldi.

Bruce Willis Frontotemporal Demans Nedeniyle Törende Yoktu

Filmin başrollerinden birini canlandıran 69 yaşındaki Bruce Willis, afazi hastalığı sonrasında frontotemporal demans teşhisi konulması nedeniyle törene katılamadı. Onun yerine eşi Emma Heming Willis ve kızı Tallulah Belle Willis, törende Bruce Willis’i temsil etti.

John Travolta: “Bruce Willis ile Çalışmak Çok Kolaydı”

Entertainment Tonight röportajında konuşan John Travolta, Bruce Willis ile birlikte çalışmanın keyifli olduğunu ve aralarında gerçek bir ilginin bulunduğunu belirtti. 70 yaşındaki Travolta, “Birbirimizle birlikte olmak ve rahatlamak çok kolaydı. Ve gerçekten samimi bir ilgi vardı. Çok özel bir filmde olduğumuz için kendimizi şanslı hissettik.” dedi.

Travolta, Thurman ve Jackson Son Olarak 2022 Oscar’larında Birlikte Sahne Aldı

Travolta, Uma Thurman ve Samuel L. Jackson en son 2022 Oscar töreninde bir araya gelerek birlikte ödül sunmuştu. Jackson, o dönemde rol arkadaşları hakkında espri yaparak “‘Ucuz Roman’ bir başyapıttı ama bu ikisi her şeyin bir dans yarışmasıyla ilgili olduğunu düşünüyor” demişti.