Ana Sayfa Gündem TRT Arabi Ekibi İsrail Tarafından Bombalandı

TRT Arabi Ekibi İsrail Tarafından Bombalandı

0
TRT Arabi Ekibi İsrail Tarafından Bombalandı

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten Sert Tepki

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ndeki Nusayrat Mülteci Kampı’nı bombalaması sonucu aralarında TRT Arabi ekibinin de bulunduğu bir grup gazeteci yaralandı. Bu saldırıya sert tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Çelik, şunları kaydetti:

İsrail’in İnsanlık Dışı Tutumu

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, saldırıya maruz kalan TRT ailesine ve basın camiasına geçmiş olsun dileklerini iletti. Çelik, İsrail’in öldürmekten çekinmeyen bir tutum sergilediğini vurgulayarak, saldırıyı insanlık vicdanı adına doğruyu gösterme çabası olarak nitelendirdi. Çelik, İsrail’in basın mensuplarının varlığını bildiğinden emin olduklarını belirtti.

Netanyahu ve Ekibinin Vahşi Politikaları

Çelik, Netanyahu ve ekibinin Filistinlilere uyguladığı soykırımı Nazilerin yöntemlerini aşarak gerçekleştirdiğini ifade etti. Ayrıca İsrail’in bölgede artan vahşet politikalarını ve uluslararası alandaki güvenilirliğini yitirdiğini belirtti.

Uluslararası Topluma Çağrı

Çelik, TRT muhabirine yapılan saldırının vahşetin yeni bir boyutunu gösterdiğini belirterek, uluslararası toplumu İsrail’in saldırılarını lanetlemeye davet etti. Ayrıca İsrail’in medya mensuplarını hedef alarak doğruların duyulmasını engellemeye çalıştığını vurguladı.

Çelik, bütün dünyayı, basın kuruluşlarını, hükümetleri ve siyasi partileri bu saldırıyı lanetlemeye çağırdı.