Ana Sayfa Sağlık Trinidad’da Nadir Görülen Hastalık NF-1 ile Mücadele Eden Kadın: Charmaine Sahadeo

Trinidad’da Nadir Görülen Hastalık NF-1 ile Mücadele Eden Kadın: Charmaine Sahadeo

0
Trinidad’da Nadir Görülen Hastalık NF-1 ile Mücadele Eden Kadın: Charmaine Sahadeo

Charmaine Sahadeo’nun Yaşadığı Zorlu Mücadele

‘Chaguanas, Trinidad’dan 42 yaşındaki Charmaine Sahadeo, nadir görülen NF-1 nörofibromatozis hastalığından muzdarip. Sahadeo’nun hayatını etkileyen hastalık, büyüyen tümörlerle mücadele etmesine neden oluyor. Tümörler, özellikle yüzünde ve ağzında olmak üzere vücudunun çeşitli bölgelerinde büyüyor ve yaşamını tehdit ediyor.

Son Umudu Dr. Ryan Osborne

Charmaine Sahadeo, Los Angeles merkezli baş ve boyun cerrahisi onkoloğu Dr. Ryan Osborne’u buldu. Sahadeo, doktorundan hastalığıyla mücadele etmek ve tümörlerden kurtulmak için umutlu. Dr. Osborne, Sahadeo’nun durumunu “alışılmadık bir nörofibromatozis tablosu” olarak nitelendirirken, tedavinin karmaşık ve uzun bir süreç olacağını belirtiyor.

Kalıcı Bir Değişim: Sahadeo’nun İyileşme Süreci

Dr. Osborne liderliğinde gerçekleşen 24 ameliyatın ardından Charmaine Sahadeo’nun yaşamında büyük bir değişim yaşandı. Sahadeo, artık daha iyi nefes alabiliyor, daha rahat görüşüyor ve günlük yaşamında daha aktif bir şekilde yer alabiliyor. Ameliyatlar sonrası Sahadeo, hayatının yüzde 98 daha iyi hissettiğini ve kendisini çok daha güzel hissettiğini belirtiyor.