Ana Sayfa Magazin TOG’un Düzenlediği ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ Etkinliği Hepsiburada Tarafından Desteklendi

TOG’un Düzenlediği ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ Etkinliği Hepsiburada Tarafından Desteklendi

0
TOG’un Düzenlediği ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ Etkinliği Hepsiburada Tarafından Desteklendi

Kadınlara Güçlü Destek

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın (TOG) düzenlediği ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ etkinliği, Hepsiburada’nın ana sponsorluğunda gerçekleşti. Bu özel gecede elde edilen gelirler, TOG Vakfı burs fonuna aktarılarak deprem bölgesinden üniversite öğrencisi genç kadınların eğitimlerine destek olmak için kullanılacak.

Özel Defile ve Güçlü Kadınlar

Etkinlikte, dünya tarihine adını yazdırmış 8 güçlü kadından ilham alınarak hazırlanan özel tasarımların yer aldığı bir defile düzenlendi. Tasarımlar, sektörün başarılı tasarımcıları tarafından özel olarak hazırlandı ve defilede güçlü kadınlar tarafından sergilendi.

Hepsiburada’nın Destek Mesajı

Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin, projeye ana sponsor olarak destek olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Gökçetekin, Hepsiburada olarak kadın girişimcileri desteklediklerini ve kadınların yanlarında olduklarını vurguladı.

Anlamlı Destek

Hepsiburada Pazarlama Grup Direktörü Görkem Dereli ise, Hepsiburada’nın e-ticarette kadın girişimciliğini destekleyen ilk platform olduğunu belirterek, ‘Geleceğin Güçlü Kadınları’ etkinliğine ikinci kez destek verdiklerini açıkladı. Etkinlikte elde edilen gelirin TOG desteğiyle deprem bölgesindeki genç kadınlara burs olarak döneceğini ifade etti.