Ana Sayfa Gündem Survive İstanbul Şehirde Hayatta Kalma Tüyoları Veriyor

Survive İstanbul Şehirde Hayatta Kalma Tüyoları Veriyor

0
Survive İstanbul Şehirde Hayatta Kalma Tüyoları Veriyor

Şehir hayatı her ne kadar güvenilir gibi gelse de hiç beklenmedik zamanda beklenmedik durumlar ile karşılaşma olasılığımız bir hayli yüksek. Bazı tehlikeler ile karşılaştığınızda nasıl davranacağınızı bildiğiniz sürece şehirlerde daha güvende yaşayabilirsiniz.

İnsanların farkındalığını oluşturmak ve onları bilinçlendirmek adına farklı paylaşımlarıyla ön plana çıkan bir platform dikkatlerimizi çekiyor. Survive İstanbul ismiyle faaliyet gösteren bu platformda uzman bir eğitmen kadrosu tarafından kaleme alınan çok önemli bilgilendirici içerikler bulunuyor.

Survive İstanbul platformunda birçok farklı kategori yer alıyor. Bu kategoriler arasında hepimizi yakından ilgilendiren şehirde hayatta kalma bölümünde bazı ipuçları ve tüyolar yer alıyor.

Mesela yaşadığınız şehrin sokaklarında sizleri bekleyen bazı tehlikelerden haberdar olmanız ve bu tehlikelere karşı kendinizi nasıl korumanız gerektiği kapsamlı bir şekilde anlatılıyor. Bununla birlikte yaşadığınız şehirlerde evinizde dahi güvende olmadığınız durumlar söz konusu olabiliyor. Evinizde hırsızlık ve yangın gibi tehlikeli durumlarla karşılaştığınızda hayatta kalabilmek adına izleyeceğiniz yöntemlere bu platformda yer veriliyor.

Şehir yaşamında her birimizin hayatını olumsuz yönde etkileyen en önemli tehlikelerden biri diğeri elbette yaşanan yangınlar. Her an karşılaşabileceğimiz şehir yangınlarında hayatta kalabilmek için ihtiyaç duyduğunuz tüyolar Survive.istanbul sitesinde yer alıyor. Bununla birlikte şehirde siber güvenlik ve silahlar konusunda nasıl bir savunma gerçekleştirebileceğiniz yine bu uzman ekip tarafından detaylı bir şekilde anlatılıyor.

Sosyal medya hesapları:
Facebook: https://www.facebook.com/hayattakal.net/
Twitter: https://twitter.com/hayattakalnet/
Instagram: https://www.instagram.com/manzara3000/
Pinterest: https://tr.pinterest.com/hayattakalnet/
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/survive-istanbul-83783b264