Ana Sayfa Magazin Nejat İşler: “Tiyatroya Gitmek Dünya Tiyatro Günü’nde Yapılacak En Güzel Şey”

Nejat İşler: “Tiyatroya Gitmek Dünya Tiyatro Günü’nde Yapılacak En Güzel Şey”

0
Nejat İşler: “Tiyatroya Gitmek Dünya Tiyatro Günü’nde Yapılacak En Güzel Şey”

Bititiyatro’da Düzenlenen Etkinlikte Oyuncu Nejat İşler Konuştu

27 Mart Dünya Tiyatro Günü kapsamında Bititiyatro’da düzenlenen etkinliğe katılan ünlü oyuncu Nejat İşler, muhabirlerle bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. İşler, “Dünya Tiyatro Günü’nde yapılacak en güzel şey, tiyatroya gitmek. Ben de bunu yaptım. Burası benim ustamın tiyatrosu. Geldim, güzel de bir oyun seyrettim” şeklinde konuştu.

“Stada Dahi Gitmek İstemiyorum”

Fenerbahçe taraftarı olan Nejat İşler, Trabzonspor maçında yaşanan tatsız olaylarla ilgili sorulara ise farklı bir açıdan yaklaştı. İşler, “Bizim ne düşündüğümüz pek önemli değil, artık bu işlere başkaları karar veriyor. Artık stada dahi gidesim yok. Adamın biri çıkıp gidiyor, hakeme yumruk atıyor. Midemiz bulandı. Küskünüm” ifadelerini kullandı.

“Mutluluk Çok Uzak Bir Ülke”

Geçmişte Bodrum‘da Gümüşlükspor’un başkanlığını yapan Nejat İşler, sözlerini şöyle sürdürdü: “Orada ise işler temizdi. Buralar karışık. Top değil başka şeyler oynanıyor. Ben her gün ölümü düşünüyorum. Dünyada öleceğini bilen tek varlık biziz. O yüzden bıraksınlar bu işleri. Unutmak için de çok çalışıyorum, mutlu değilim. Çünkü mutluluk çok uzak bir ülke.”

2014’te geçirdiği septik şok nedeniyle ölümden dönen ve 95 gün yoğun bakımda kalan Nejat İşler’in açıklamaları yankı uyandırdı.