Ana Sayfa Spor Los Angeles Lakers ve Orlando Magic NBA Play-off’larında Galip

Los Angeles Lakers ve Orlando Magic NBA Play-off’larında Galip

0
Los Angeles Lakers ve Orlando Magic NBA Play-off’larında Galip

LeBron James ve Anthony Davis Öne Çıktı

Los Angeles Lakers, NBA play-off ilk turunda Denver Nuggets’ı 119-108’lik skorla mağlup ederek seride durumu 3-1’e taşıdı. Lakers’ın parlayan yıldızları LeBron James 30 sayı, 5 ribaund ve 4 asistle oynarken, Anthony Davis 25 sayı, 23 ribaund ve 6 asistle dev bir performans sergiledi. D’Angelo Russell ve Austin Reaves ise 21’er sayıyla galibiyette önemli rol oynadı.

Orlando Magic Seriyi Eşitledi

Öte yandan, Orlando Magic evinde Cleveland Cavaliers’ı 112-89 yenerek seriyi 2-2’ye getirdi. Franz Wagner 34 sayı ve 13 ribaund ile Magic’in galibiyetinde başrol oynarken, Jonathan Isaac, Markelle Fultz ve Jalen Suggs de skora katkı sağladı.

Boston Celtics ve Oklahoma City Thunder da Kazandı

Boston Celtics, Miami Heat’i deplasmanda 104-84 mağlup ederek seride 2-1’lik üstünlüğü ele geçirdi. Jayson Tatum, Jaylen Brown, Kristaps Porzingis ve Derrick White’ın etkili performansı galibiyeti getirdi. Diğer yandan, Oklahoma City Thunder da New Orleans Pelicans’ı 106-85 yenerek seride 3-0’lık avantaj sağladı. Shai Gilgeous-Alexander, Jalen Williams ve Josh Giddey’in performansı Thunder’ın galibiyetinde etkili oldu.