Ana Sayfa Spor Göztepe CEO’su Kerem Ertan: “Süper Lig’e Çıksak Bile Kutlamaları Bodrum FK Maçından Sonra Yapacağız”

Göztepe CEO’su Kerem Ertan: “Süper Lig’e Çıksak Bile Kutlamaları Bodrum FK Maçından Sonra Yapacağız”

0
Göztepe CEO’su Kerem Ertan: “Süper Lig’e Çıksak Bile Kutlamaları Bodrum FK Maçından Sonra Yapacağız”

Göztepe, Gençlerbirliği’ni Yenmesi Halinde Süper Lig’e Yükselmeyi Garantileyecek

‘Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Göztepe, 28 Nisan Pazar günü Gürsel Aksel Stadı’nda konuk edeceği Gençlerbirliği’ni yenmesi halinde bitime 2 hafta kala Süper Lig’e yükselmeyi garantileyecek. Kulüp üst yöneticisi (CEO) Kerem Ertan, iç sahada 2 maçlarının kaldığını ve Gençlerbirliği maçında Süper Lig’e çıkmayı garantileme ihtimallerinin olduğunu açıkladı.

Kutlamalar Bodrum FK Maçından Sonra Yapılacak

Ertan, Gürsel Aksel Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında, Gençlerbirliği maçından sonra taraftarların sahaya girmemeleri gerektiğini belirterek, tüm kutlamaların sezonun son müsabakası olan Bodrum FK maçından sonra yapılacağını belirtti. Ertan, “Gençlerbirliği maçında bir kutlama yapmayacağız. Süper Lig’e yükselsek bile kupa töreni genellikle son maçta oluyor. İkinci bir sebep ise bu maçta herhangi bir taraftarımızın sahaya girmesi durumunda Bodrum maçında cezalı duruma düşebiliriz.” dedi.

Ertan ayrıca, Bodrum maçında şarkıcı Levent Yüksel’in kendilerine eşlik edeceğini ve birlikte ‘med cezir’ şarkısını seslendireceklerini de açıkladı.