Ana Sayfa Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kütahya’da Mitingle İlgili Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kütahya’da Mitingle İlgili Açıklamalar

0
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kütahya’da Mitingle İlgili Açıklamalar

Erdoğan, Kütahya Pazar Yanı Meydanı’nda Konuştu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahya Pazar Yanı Meydanı’nda düzenlenen mitinge katılarak konuşma yaptı.

Konuşmanın Öne Çıkan Başlıkları

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar arasında “Türkiye Yüzyılı belediyeciliği için, gerçek belediyecilik için destek istiyoruz” vurgusu bulunuyor.

Eser ve Hizmet Siyasetinde Yarışmak İçin Ayrı Adaylarla Seçime Girildi

Erdoğan, Kütahya’da 31 Mart seçimleri için adaylarını Cumhur İttifakı olarak ortak göstermediklerini belirtti. Eser ve hizmet siyasetinde yarışmak için ayrı adaylarla seçime girdiklerini ifade etti.

Meydanı Kirli İttifakların Karanlık Hesaplarına Bırakılmayacak

Erdoğan, mitingde yaptığı konuşmada, meydanı kirli ittifakların karanlık hesaplarına bırakmayacaklarını vurgulayarak, Türkiye’nin güvenliğine, istikrarına ve hedeflerine göz dikenlere fırsat vermeyeceklerini söyledi.

Emeklilere Hak Ettikleri Parayı Vereceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarıyla ilgili olarak, devlet ve millet olarak daha fazla çalışacaklarını, daha çok gelir elde edeceklerini ve ortaya çıkan kazançtan emeklilere hak ettikleri parayı vereceklerini açıkladı.

Kütahya’ya 101 Milyar Liranın Üzerinde Yatırım Yapıldı

Erdoğan, son 21 yılda Kütahya’ya 101 milyar liranın üzerinde yatırım yapıldığını belirterek, eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarıma birçok alanda şehre yapılan yatırımları anlattı.

Hedefimiz Yatırımları Katlayarak Artırmak

Erdoğan, Kütahya’ya yapılan yatırımların önümüzdeki dönemde katlanarak artırılacağını ve doğal gaz hedefleriyle ilgili çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Erdoğan, “31 Mart’ta sandıklardan biz çıkarsak el ele, gönül gönüle dayanışma halinde neler olmaz ki neler” dedi.