Ana Sayfa Ekonomi Bakan Şimşek, Murat Kurum’un Kampanyasına Destek İçin Buluştu

Bakan Şimşek, Murat Kurum’un Kampanyasına Destek İçin Buluştu

0
Bakan Şimşek, Murat Kurum’un Kampanyasına Destek İçin Buluştu

Bakan Şimşek, İstanbul’da Yapılan Programda Konuştu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bahçelievler’deki bir otelde düzenlenen “Güneydoğu Sofrası İstanbul Buluşması” programında konuşma yaptı.

İstanbul’daki Sorunlara Çözüm Olarak İfade Edildi

Bakan Şimşek, Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum’un kampanyasına destek verdiklerini belirterek, Kurum’un İstanbul’da ulaşım, konut açığı ve afet riski gibi önemli sorunlara çözüm getireceğini ifade etti.

İstanbul’un Altyapısına Yapılan Yatırımlar

Şimşek, AK Parti hükümetleri döneminde İstanbul’un altyapısına yönelik önemli yatırımlar yapıldığını vurgulayarak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın hayata geçirdiği projelerle ulaşım sorununa katkı sunduğunu belirtti.

Ekonomik Sorunlara İlişkin Açıklamalar

Bakan Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde son 20 yılda ekonomide önemli ilerlemeler sağlandığını ifade ederek, enflasyonun tek haneye indirilmesi, konut kredisi erişiminin artması gibi hedeflerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Orta Vadeli Program ve Reform Çalışmaları

Ayrıca, 2024-2026 dönemini kapsayan Orta Vadeli Program’a atıfta bulunan Şimşek, ekonomide reformların devam edeceğini ve zorlu döneme rağmen hedeflere ulaşacaklarını belirtti.

Murat Kurum’a Destek Çağrısı

Şimşek, katılımcılardan Cumhur İttifakı’nın İBB Başkan adayı Murat Kurum’a destek vermelerini istedi.