Ana Sayfa Spor AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Yeşil-Kırmızı Ekip Zorlu Maç İçin Hazırlanıyor

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Yeşil-Kırmızı Ekip Zorlu Maç İçin Hazırlanıyor

0
AXA Sigorta Efeler Ligi’nde Yeşil-Kırmızı Ekip Zorlu Maç İçin Hazırlanıyor

Yeşil-Kırmızı Ekip 10. Sırada

‘AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 3. sezona istediği gibi başlayamayan yeşil-kırmızı ekip, geride kalan 18 haftada 12 yenilgi, 6 galibiyetle ligin 10. sırasında yer alıyor. Son 6 haftada aldığı 5 yenilgi ile taraftarını üzen yeşil kırmızılı takım, yarın deplasmanda oynayacağı Kuşgöz İzmir Vinç Akkuş Belediyespor maçına galibiyet için çıkacak.

Nuri Şahin: Herkes Elinden Gelen Her Şeyi Yapıyor

Takımın başantrenörü Nuri Şahin, play-off öncesi çok önemli bir maç periyoduna girdiklerini, takımın son haftalarda iyi oynadığını fakat bunu skora yansımadığını söyledi. İyi mücadeleyi asla bırakmayacaklarını aktaran Şahin, ileriye dönük olumlu sinyalleri verdiklerini belirtti. Takımın önümüzdeki maçlarda iyi performans göstereceğine inandığını vurgulayan Şahin, yarın oynanacak olan Akkuş Belediyespor maçını çıkış maçı olarak gördüklerini ifade etti.

Yeni Transferler Takıma Güç Katacak

Şahin, takıma son dönemde Julio Cesar ve Berkay Yavuz gibi yeni transferlerin katıldığını belirtti. Performans anlamında bazı problemler yaşadıklarını ancak bunları çözdüklerini aktaran Şahin, önlerindeki fırsatı iyi değerlendireceklerini ve play-off’a gitmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Semih Çelik: Ligi İstediğimiz Sırada Bitireceğiz

Takım kaptanı Semih Çelik, son 5 haftada şampiyonluk hesapları yapan takımlarla zorlu mücadeleler yaşadıklarını ve istedikleri sonuçları alamadıklarını söyledi. Çelik, takımın potansiyelini bildiklerini ve play-off maçlarına odaklandıklarını ifade etti. Çelik, önümüzdeki maçları hedef maçları olarak gördüklerini ve galibiyet serisi başlatmak istediklerini belirtti.

Takımın Altyapısından İbrahim Aslan’ın Hedefi Büyük

17 yaşındaki voleybolcu İbrahim Aslan, takımın altyapısından yetişerek takıma katıldığını ve takıma faydalı olmak istediğini ifade etti. Aslan, takımın son 2 yılda elde ettiği başarılarla gurur duyduğunu ve kendisinin de iyi bir voleybolcu olmayı hedeflediğini söyledi.