Ana Sayfa Gündem Akademisyen Gülbahar Akgün Trabzonspor Hayranlığı İle Dikkat Çekiyor

Akademisyen Gülbahar Akgün Trabzonspor Hayranlığı İle Dikkat Çekiyor

0
Akademisyen Gülbahar Akgün Trabzonspor Hayranlığı İle Dikkat Çekiyor

Gülbahar Akgün 30 Aralık 1990 tarihinde Trabzon’da dünyaya gelmiş ve bugün güçlü bir akademik kariyer ile başarılarını ispat etmiş bir isimdir. İlk ve orta öğretimini Trabzon’da tamamladıktan sonra akademik kariyeri için çok uzun uğraşlar veren genç akademisyenin Trabzonspor hayranlığı oldukça dikkat çekiyor. En büyük hobisini Trabzonspor olduğunu ifade eden akademisyen aynı zamanda Trabzon kongre üyesi olarak profesyonel bir unvana da sahip.

Bu güçlü Trabzonspor hayranlığı elbette doğduğu ve büyüdüğü Trabzonlu olan sevdasından dolayı ortaya çıkıyor. Her ne kadar bugün Doğu Akdeniz Üniversitesinde araştırma görevlisi olarak faaliyetlerine devam ediyor olsa da Trabzonspor’a dair hiçbir görevi ve hiçbir sorumluluğu arka planda bulundurmuyor. En etkin kongre üyelerinden birisi olarak üzerine düşen her bir vazifeyi, Trabzonspor’a faydalı olabilmek adına en başarılı şekilde yerine getiriyor.

Gülbahar Akgün spora karşı olan ilgisini futbol ile sınırlandırmayarak voleybol maçlarına karşı da büyük bir ilgi duyuyor. Aynı zamanda kendisini tam bir hayvan dostu ve tam bir oğlak burcu olarak tanımlıyor.

Instagram:

https://www.instagram.com/akgun___gul/