Ana Sayfa Magazin Survivor All Star: İlk Tanıtım ve Heyecan Verici Detaylar

Survivor All Star: İlk Tanıtım ve Heyecan Verici Detaylar

0
Survivor All Star: İlk Tanıtım ve Heyecan Verici Detaylar

Survivor Tarihinde Bir İlk: Oylama Olmadan Performansa Dayalı Yarışma

Survivor All Star için heyecanlı geri sayımda yavaş yavaş sona geliniyor. 2005 yılından beri ekranlarda fırtınalar estiren Survivor, heyecanlı parkurları ve Acun Ilıcalı’nın sunumuyla bir ilki gerçekleştiriyor. Bu yılki All Star sezonunda, yarışmacıların performansları ve başarıları ile değerlendirileceği bir yarışma düzenlenecek ve sms oylaması yapılmayacak.

Ilıcalı’dan Şartlar Açıklaması

Acun Ilıcalı, yeni sezonun şartlarını açıklayarak, “Sms olmayacak. Herkes kendi bacağından asılacak. Kimseyi suçlayamayacaksınız. Yani Nagihan Karadere’nin hayalleri gerçek oluyor.” dedi. Bu şekilde yarışmacıların kendi performanslarına odaklanacakları bir ortam oluşturulmuş olacak.

İlk Tanıtım Fragmanında Kavgalar

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu TV8’de ekrana gelecek olan Survivor All Star’ın ilk tanıtımı yayınlandı. İlk bölümde ödül oyunuyla başlayan yarışmada, Seda ve Nagihan arasındaki kavga ile Turabi ve Poyraz arasındaki kavga dikkat çekti. Tanıtım fragmanında kırmızı ve mavi takımların mücadelesi de ön plana çıktı.

Turabi ve Poyraz Arasında Gerginlik

Kırmızı ve Mavi takımların yarışacağı yarışmada, Turabi ile Poyraz arasında bir gerginlik yaşandı. Fragmanda görülen olayda, Turabi’nin Poyraz’ın üzerine yürüdüğü görüldü ve takım arkadaşları tarafından durduruldu. Acun Ilıcalı da müdahale ederek “Kırmızı kodu veriyorum.” dedi. Ancak Turabi’nin tekrar müdahale etmesi üzerine Ilıcalı’dan tepki geldi.

Takımlar ve Yarışmacılar

Survivor All Star’da iki takım mücadele edecek. Mavi takımda Nefise Karatay, Seda Ocak, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Seda Aktuğlu, Damla Can, Hakan Hatipoğlu, Yiğit Poyraz, Yasin Obuz, Özgür Tetik, Yunus Emre ve Ogeday Girişken yer alacak. Kırmızı takımda ise Pınar Saka, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Gizem Memiç, Aleyna Kalaycıoğlu, Berna Canbeldek, Doğukan Manço, Furkan Kızılay, Ersin Korkut, Sercan Yıldırım, Turabi, Bozok Gören ve Nihat Altınkaya yer alacak.