Ana Sayfa Ekonomi Ostim Savunma ve Havacılık Kümelenmesi (OSSA) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yarsan: “KAAN Projesi KOBİ’lere Güç Katacak”

Ostim Savunma ve Havacılık Kümelenmesi (OSSA) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yarsan: “KAAN Projesi KOBİ’lere Güç Katacak”

0
Ostim Savunma ve Havacılık Kümelenmesi (OSSA) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yarsan: “KAAN Projesi KOBİ’lere Güç Katacak”

KAAN’ın İlk Uçuşu Ülke İçin Gurur Verici

Ostim Savunma ve Havacılık Kümelenmesi (OSSA) Yönetim Kurulu Başkanı ve DORA Makina Genel Müdürü İbrahim Yarsan, KAAN’ın ilk uçuşunun, ülkenin bu aşamalara gelmesinin gurur verici olduğunu belirtti. Yarsan, KAAN projesinin KOBİ’lere zor görevlerin ve yapılması gereken işlerin önemini vurguladı.

KAAN Projesi KOBİ’lerin Potansiyelini Ortaya Çıkaracak

Yarsan, “KAAN’ın ilk uçuşu, milli muharip uçağımızın göklere yükselmesi KOBİ’lerin de onun gibi yoğun bir çalışmayla yükselmesi gerektiğini gösteriyor.” dedi. KAAN projesinde yer alan KOBİ’lerin başarılarının devam edeceğine inandığını belirten Yarsan, projenin KOBİ’lere iş imkanı sağlayacağını ifade etti.

Endüstriyel İşbirliği Günleri Etkinliği ile İş Birliği ve Güç Birliği

17-19 Nisan’da gerçekleştirilecek Savunma ve Havacılıkta Endüstriyel İşbirliği Günleri (ICDDA) etkinliği hakkında konuşan Yarsan, bu buluşmanın KOBİ’lerin gücünü ortaya koymasının yanı sıra, KAAN gibi projelere katkı sağlayacağını belirtti. Yurt dışından gelen firmaların Türkiye’deki KOBİ’lerin potansiyelini görmesinin önemine değinen Yarsan, bu iş birliğinin KAAN projesine olumlu etki edeceğini vurguladı.