Ana Sayfa Teknoloji Meta CEO’su Mark Zuckerberg Threads Uygulamasının Trend Bölümünü ABD Kullanıcılarına Sundu

Meta CEO’su Mark Zuckerberg Threads Uygulamasının Trend Bölümünü ABD Kullanıcılarına Sundu

0
Meta CEO’su Mark Zuckerberg Threads Uygulamasının Trend Bölümünü ABD Kullanıcılarına Sundu

Meta CEO’su Mark Zuckerberg, Threads uygulamasının trend bölümünü ABD’deki kullanıcılara sunduğunu salı günü duyurdu. Zuckerberg’ün, uygulamanın Threads’deki en önemli konuların görüntülenmesini denediğini belirtmesinin üzerinden beş hafta geçtikten sonra yapılan bu duyuru, dikkat çekti. Zuckerberg, ekibin özelliği daha fazla ülke ve dile sunmadan önce geliştirmeye odaklandığını ifade etti.

Threads Uygulaması Hakkında Bilgiler

Meta tarafından Temmuz 2023’te piyasaya sürülen Threads, Instagram’ın üzerine inşa edilmiş bir sohbet platformu olarak kullanıcılara sunuldu. Zuckerberg’ün dördüncü çeyrek kazanç açıklamasında paylaştığı bilgilere göre, uygulama ilk hafta içinde 100 milyon kişinin kaydoldu ve o tarihten itibaren yaklaşık 30 milyon aylık aktif kullanıcının daha uygulamaya katıldığı belirtildi.

Threads Uygulamasının Özellikleri

Threads kullanıcıları, 500 karaktere kadar metin tabanlı gönderileri, beş dakikaya kadar videoları, bağlantıları ve fotoğrafları paylaşabiliyor. Bu özelliklerle kullanıcıların etkileşimde bulunabildiği bir platform olma özelliğini taşıyor.