Ana Sayfa Gündem Kurum, İstanbul’da Yapılacak Projeleri Açıkladı

Kurum, İstanbul’da Yapılacak Projeleri Açıkladı

0
Kurum, İstanbul’da Yapılacak Projeleri Açıkladı

Kurum, Bağcılar Halk Sarayı’nda Halkla Buluştu

Kurum, Gümüşhane İftar Sofrası programında yaptığı konuşmada, 85 milyon vatandaşın her birinin eşit olduğunu vurguladı.

Kentsel Dönüşüm Başlıyor

Kurum, 1 Nisan’dan itibaren İstanbul’un 39 ilçesinde ve 964 mahallesinde kentsel dönüşümü başlatacağını açıkladı. “Biz dertliyiz, İstanbul’umuzu çok seviyoruz, bu şehre kalpten bağlıyız.” dedi.

Metro Projeleri Eleştirisi

Mevcut İBB yönetiminin İstanbul’da yeni metro ihalesi yapmadığını belirten Kurum, “İstanbul’da 5 yılda hatırladığımız tek şey algı, bahane ve iftira…” diyerek eleştirilerini sürdürdü.

İstanbul’un Geleceği İçin Vaatler

Ulaşım ve Konut Projeleri

Kurum, İstanbul’da ulaşım sorununu çözeceklerini belirterek, ilk 5 yılda metro hattını iki katına çıkaracaklarını ve İstanbul’un 31 Mart’taki seçimde doğru kararı vereceğine inandığını ifade etti.

İBB’nin Kaynakları ve Hizmet Anlayışı

Kurum, İBB’nin kaynaklarının İstanbullular için harcanmadığını dile getirerek, “İstanbul’da vatandaşımızın huzurla seyahat ettiği bir şehir haline getireceğiz.” sözleriyle İstanbul’un geleceğine dair hedeflerini açıkladı.

Bitlis’e Yapılan Çalışmalar

Tarihi ve Sosyal Projeler

Bitlis İftar Sofrası programında konuşan Kurum, Bitlis’e yapılan çalışmaları ve tarihi güzellikleri ortaya çıkarma çabalarını anlattı. Kendisinin 81 ilde 365 bin konutu dönüştürdüğünü belirten Kurum, Bitlis’e yapılan sosyal konutları ve millet bahçelerini hizmete sunduklarını belirtti.

Programlara, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, bazı milletvekilleri ve çok sayıda kişi katıldı.