Ana Sayfa Gündem İzmir Urla’da Market Kavgası: Müebbet Hapis Talebiyle İddianame Düzenlendi

İzmir Urla’da Market Kavgası: Müebbet Hapis Talebiyle İddianame Düzenlendi

0
İzmir Urla’da Market Kavgası: Müebbet Hapis Talebiyle İddianame Düzenlendi

Market Kavgası ve Ölüm

İzmir’in Urla ilçesinde bir markette çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili üç kardeş hakkında “iştirak halinde kasten öldürme” suçlamasıyla müebbet hapis talebiyle iddianame hazırlandı.

Olayın Detayları

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, olayın marketin güvenlik kameralarına yansıdığı ve tarafların birbirlerinden şikayetçi olduğu belirtildi. Maktulün kız arkadaşının ifadesinde, kavganın nasıl başladığına dair detaylar yer aldı.

Savunma ve Talepler

Sanıkların savunmalarında maktulün kendilerine hakaret ettiğini ve saldırdığını iddia ettikleri belirtildi. Bir sanığın, “Maktul bıçağın üzerine düştü, karnına saplandı” şeklindeki savunması da iddianamede yer aldı. Cumhuriyet savcısı, sanıkların müebbet hapis cezası almasını talep etti.

Ceza Talepleri

İddianamede sanıklara “kadına karşı kasten yaralama” suçundan da ceza istendi. Maktulün kız arkadaşı Sibel Kabadayı’nın ise “hakaret”, “tehdit” ve “kasten yaralama” suçlarından cezalandırılması istendi. Sanıkların duruşması 29 Mayıs’ta gerçekleşecek.

Olayın Başlangıcı

Olay, Altıntaş Mahallesi’ndeki markette Semih Kenan Köse ile S.B. arasında yaşanan “omuz atma” sebebiyle başlamıştı. Köse’nin bıçakla yaralanması sonucu hastanede hayatını kaybetmesi üzerine polis, sanıkları gözaltına almıştı.