Ana Sayfa Hakkımızda

Hakkımızda

Ülkücü Haber olarak ülkemizde ve dünyada yaşanan, haber değeri taşıyan tüm gelişmeleri ilkeli yayıncılık anlayışından ödün vermeden sizlerle paylaşıyoruz. En doğru ve tarafsız haberleri özgün içerikleri ile en hızlı şekilde internet kullanıcılarına ulaştırmayı hedefliyoruz. En çok takip edilen haber alanlarında ülkenin nabzını tutarak gündemi en objektif şekli ile sizlere servis ediyoruz.

Tarafsızlık: Ülkücü Haber sitesi olarak bizler sadece birer aracıyız. Bu nedenle haberlere konu olan tüm olay ve gelişmeleri tam bir tarafsızlık içerisinde sizlere sunuyoruz. Yayınlamış olduğumuz haberlerin içerdiği anlamı değiştirmek ve manipüle etmek yayıncılık ilkelerimize ters bir durumdur.

Açık Habercilik: Haber niteliği taşıyan her bir olay bizim konumuzdur. Ve işlediğimiz tüm konuları aynı açıklık düzeyinde sunuyoruz. Hiçbir haberi saklamadan, gözden kaçırmadan ve küçültmeden okurun haber alma özgürlüğünü sonuna kadar savunuyoruz.

Doğruluk Ve Güvenilirlik Sizlere en güncel haberleri ulaştırırken önceliğimiz en hızlı şekilde haber servis edebilmektir. Ancak bunu yaparken haberlerin doğruluğu ve özgünlüğü alanında taviz vermiyoruz. Okurlarımızın hızlı bilgi alırken aynı zamanda en doğru bilgiye de ulaşmalarını hedefliyoruz. Böylelikle aramızda güven duygusunun oluşmasını sağlıyoruz.

Özgün İçerik Üretimi: Haber sitemizde yayınlamak üzere ajansımıza ulaşan tüm haberleri en özgün hali ile sizlere sunuyoruz. Diğer haber sitelerinden kopyalanmış olan içeriklerden uzak duruyor ve her bir haber için kendi özgün haber metnimizi oluşturuyoruz.

İnsana Saygı: Doğru ve objektif haber alma özgürlüğü her insanın sahip olduğu en doğal hakkıdır. Bu hak ve özgürlükleri baz alarak yapmış olduğumuz habercilik ile insanlara olan saygımızı gösteriyoruz.

Misyonumuz;

  • Dünya çok hızlı bir gelişim sürecinde. Bu gelişim sürecinde oluşan tüm gündem haberlerini yakından takip ediyor ve yayınlıyoruz. Bunu görevden çok bir sosyal sorumluluk olarak değerlendiriyoruz.
  • Daha çok ilgi çekmek için gereksiz ve alakasız başlıklardan uzak, yalan, yanlış ve şaşırtıcı söylemlerden arınmış ve gerçekten haber niteliği taşıyan içerikleri sizlere sunuyoruz.
  • Basın ve meslek ilkelerimize değer veriyoruz. İyi bir haber sitesi olabilmek için bu değerler doğrultusunda çalışıyoruz.

Vizyonumuz;

Bizler sektördeki tüm yenilikleri takip ederek bu yenilikleri tüm faaliyet alanlarımıza uyguluyoruz. Yenilikçi yaklaşımlarla birlikte doğru,  tarafsız ve en güncel habercilik işleyişini sizlere sunuyoruz. Bunu yaparken toplumu bilgilendiren, eğitici ve öğretici içerikli haberler hazırlıyor ve sektörün öncü medya kuruluşlarından birisi olmak için çalışıyoruz.