Ana Sayfa Spor Fenerbahçe Yönetimi Olağanüstü Genel Kurul İçin Hazırlanıyor

Fenerbahçe Yönetimi Olağanüstü Genel Kurul İçin Hazırlanıyor

0
Fenerbahçe Yönetimi Olağanüstü Genel Kurul İçin Hazırlanıyor

Ali Koç, Camianın Geniş Katılımıyla Önemli Kararlar Almayı Hedefliyor

Fenerbahçe yönetimi, 2 Nisan’da yapılacak olağanüstü genel kurula büyük bir katılım sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Ali Koç, ligden çekilme dahil her türlü aksiyonun değerlendirileceği bu toplantıdan camianın tümünü kapsayan önemli kararlar çıkmasını arzuluyor.

2 Nisan’daki Kararların Büyük Etki Yaratması Bekleniyor

Sarı-lacivertli kurmaylar, 2 Nisan’da alınacak kararların, 9 Nisan’daki oturuma göre daha ciddi bir etki yaratacağına inanıyor. Ayrıca Fenerbahçe’nin ilk resmi maçı da nisanın ilk haftasında oynanacak.

En Az 6 Bin Kişinin Katılması Gerekiyor

Genel kurullara aidat borcu olmayan kongre üyeleri katılabiliyor. Fenerbahçe’de şu an 30 binin üzerinde genel kurul üyesi bulunuyor. Toplam üye sayısı ise 55 binden fazla. Bu da 2 Nisan’daki toplantıya en az 15 binin üzerinde genel kurul üyesinin katılması gerektiği anlamına geliyor.

İstanbul Dışındaki Üyeler İçin Destek Devam Ediyor

İstanbul dışındaki üyelerin genel kurula katılabilmeleri için uçak biletleri ve otel rezervasyonları yapıldı. Yönetim, üyeleri toplantıya katılmaları konusunda teşvik etmeye devam ediyor.

Fenerbahçe’den TFF’ye Resmi Başvuru

Fenerbahçe, Süper Kupa maçının tarihinin 7 Nisan’dan ileri bir tarihe alınması için resmi başvuruda bulundu. Talepte, TFF’den Galatasaray ile oynanacak karşılaşmanın mayıs ayına alınması istendi.