Ana Sayfa Ekonomi Bursa Textile Show Fuarı, Uluslararası Alıcılarla Türk Tekstil Üreticilerini Buluşturuyor

Bursa Textile Show Fuarı, Uluslararası Alıcılarla Türk Tekstil Üreticilerini Buluşturuyor

0
Bursa Textile Show Fuarı, Uluslararası Alıcılarla Türk Tekstil Üreticilerini Buluşturuyor

Bursa Textile Show Fuarı, Uluslararası İlgiyi Üzerine Çekiyor

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde, BTSO’nun liderliğinde düzenlenen Bursa Textile Show Fuarı, Türk tekstil üreticilerini dünyanın dört bir yanından alıcılarla buluşturuyor.

Alım Heyetleri ve İş Görüşmeleri Fırsatları Sunuluyor

BTSO ve UTİB işbirliğiyle koordine edilen alım heyetleri ve KFA Fuarcılık’ın çalışmaları doğrultusunda Avrupa ve Orta Doğu ülkeleri başta olmak üzere farklı coğrafyalardan gelen yabancı alıcılar, firmalarla iş görüşmeleri gerçekleştiriyor.

Sektördeki Son Yenilikler ve Trendler Sergileniyor

Fuarda, katılımcılara sektördeki son yenilikleri keşfetme fırsatı sunulurken, trend alanları ve seminerlerle sektördeki gelişmeler takip edilebiliyor. 80’den fazla firmanın katılımıyla düzenlenen fuar, uluslararası alıcılarla Türk tekstil sektörünü buluşturuyor.

Fuar, Uluslararası Fuar Kimliği Kazanıyor

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, fuarın açılışında yaptığı konuşmada, Ticaret Bakanlığının destekleriyle yürütülen UR-GE projeleri kapsamında Bursa Textile Show’un kısa sürede uluslararası fuar kimliği kazandığını belirtti. Fuar, hem Bursa’nın ihracatına hem de moda merkezi kimliğine değerli katkılar sağlayacak.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı da Fuardaki Önemin Altını Çizdi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa’nın tekstil sektöründeki tarihi ve gelişimini vurgulayarak, fuarın şehirdeki ekonomik aktiviteyi canlandıracağını belirtti.

Fuar, 7 Mart tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.