Ana Sayfa Spor Beşiktaş Emlakjet, EuroCup’ta Bourg’u Mağlup Ederek Seriyi Taşıdı

Beşiktaş Emlakjet, EuroCup’ta Bourg’u Mağlup Ederek Seriyi Taşıdı

0
Beşiktaş Emlakjet, EuroCup’ta Bourg’u Mağlup Ederek Seriyi Taşıdı

Beşiktaş Emlakjet, Bourg’u Mağlup Ederek Seriyi Son Maça Taşıdı

Avrupa basketbolunun Euroleague’den sonraki ikinci organizasyonu olan EuroCup’ta temsilcimiz Beşiktaş Emlakjet, Fransız ekibi Bourg’u 82-71’lik skorla yenerek seriyi 1-1 yaptı.

Beşiktaş’ın EuroCup Finali İçin Son Maç Şansı

Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan maçta Beşiktaş, rakibini mağlup ederek seriyi 1-1 yaptı. Beşiktaş, Fransa’da oynanacak son maçı kazanması halinde EuroCup finaline yükselecek.

Maç Detayları ve Oyuncu Performansı

Beşiktaş, ilk çeyreği 19-18 önde tamamlarken, devre arasına 36-32 geride girdi. Üçüncü çeyreği 59-53 önde bitiren siyah-beyazlılar, son periyotta farkı açarak 82-71 galip geldi. Oyuncu performanslarına bakıldığında Mathews, Mitchell ve Delgado’nun etkili oyunu öne çıktı.

Mitchell’in Sakatlığı Endişelendirdi

Maçın bitimine yakın yaşanan sakatlıkta Beşiktaş’ın ABD’li oyuncusu Matthew Mitchell, pota altında çarpışma sonucu yere düşerek başını sert bir şekilde çarptı. Endişe yaratan bu durumda Mitchell’a hemen müdahale edildi ve oyuncu kendine geldi.

Taraftarların Büyük İlgi Gösterdiği Maç

Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılan maça yaklaşık 15 bin taraftar büyük ilgi gösterdi. Beşiktaş taraftarları, takımlarını destekleyerek salonu tamamen doldurdu. Maçın hakemleri ise Almanya, Çekya ve Polonya’dan geldi.