Ana Sayfa Spor Bahçeşehir Koleji, Nemanja Bjelica’yı Sportif Direktör Olarak Göreve Getirdi

Bahçeşehir Koleji, Nemanja Bjelica’yı Sportif Direktör Olarak Göreve Getirdi

0
Bahçeşehir Koleji, Nemanja Bjelica’yı Sportif Direktör Olarak Göreve Getirdi

Bahçeşehir Koleji, Nemanja Bjelica’yı Sportif Direktör Olarak Atadı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekibi Bahçeşehir Koleji, Nemanja Bjelica’nın 2024-2025 sezonu için Sportif Direktör olarak göreve getirildiğini duyurdu.

Bahçeşehir Koleji’nin Başarıları ve Gelecek Planları

Bahçeşehir Koleji, 2021-2022 sezonunda FIBA Europe Cup’ta şampiyonluk yaşadı ve bir kez daha final heyecanı yaşadı. Kırmızı Ejderhalar, önümüzdeki sezonlar için hedeflerini büyütürken, Nemanja Bjelica’nın Sportif Direktör olarak takıma katılmasıyla gelecek planlamalarını sürdürüyor.

Bjelica’nın Kariyeri ve Katkıları

Nemanja Bjelica, profesyonel basketbolculuk kariyerini sonlandırarak Bahçeşehir Koleji’nin Sportif Direktörü oldu. Başkan Begüm Yücel, Bjelica’nın Avrupa ve NBA başarılarıyla tanındığını belirterek, kendisinin takımın başarısı için çalışacağına inandıklarını vurguladı. Bjelica’nın vizyonu ve hedeflerinin takıma ve Türk basketboluna uzun vadeli katkılar sağlayacağına inanılıyor.

Nemanja Bjelica’nın Kariyerinden Kesitler

Nemanja Bjelica, Kızılyıldız, Baskonia, Fenerbahçe gibi takımlarda oynadıktan sonra NBA kariyerine adım attı. EuroLeague’de gösterdiği performansla dikkat çeken Bjelica, 2021-2022 sezonunda Golden State Warriors ile NBA Şampiyonluğu yaşadı.