Ana Sayfa Gündem Selman İyi Kariyer Hayatı

Selman İyi Kariyer Hayatı

0
Selman İyi Kariyer Hayatı

28 Nisan 1993 yılında doğan Selman İyi sinema oyuncusu olarak kariyer hayatına devam ediyor. Genç oyuncunun doğum yeri Almanya Moers şehridir. Almanya’da bazı projelerde yer alan genç oyuncu başarılı performans sergileyerek artık Türkiye piyasasında yer almak istiyor. Türk asıllı olan İyi, Köln Üniversitesi öğrencisidir. Hukuk fakültesinde okuyan oyuncu aynı zamanda hayali olan oyunculuk kariyeri için eğitim almaktadır. Kendini geliştiren ve farklı projelerde yer alan oyuncu Türkiye’de de yeni projelerde yer almak için hazırdır.

Selman İyi Hangi Projelerde Yer Aldı?

Oyuncu Selman İyi bugüne kadar farklı projelerde yer almıştır. Genç oyuncu ilk olarak Almanya’da başlayan ve devam eden Köln 50667 adlı dizide rol almaya başlamıştır. 2019 yılında yayınlanmaya başlayan dizide başarılı performans sergilemiştir. 2020 yılında yeni projede yer alan oyuncu Alarm Für Cobra 11 adlı dizide rol almıştır. Bu dizide polis teşkilatının içine sızmayı başaran teröristi canlandırarak izleyiciden beğeni toplamıştır. Selman İyi oynadığı diziler arasında Türk dizileri de bulunmaktadır. Oyuncu İstanbullu Gelin ve Çukur dizilerinde de oynamıştır.

Selman İyi Türk Projelerinde!

Oyuncu İyi bugüne kadar farklı projelerde yer almıştır. Yaklaşık 2 buçuk yıldır oyunculuk yapan İyi artık Türkiye’de farklı projelerde yer almak için hazır. Hem tecrübe olarak hem de yetenek olarak kendini hazır hisseden genç oyuncu Türkiye’den gelecek tekliflere açık.

Usta oyuncu sosyal medyada YouTube kanalında yayınladığı en son videosunda etkileyici bir rol ile hafızalara kazınacak bir performans sergileyerek adından söz ettirmeyi başaran nadir oyunculardandır.

Selman Iyi – Showreel (Turkish) 2021

Selman İyi YouTube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UC5jVh-peuiLwSXhMfM9YE8Q