Ana Sayfa Yaşam On parmağında on marifet bir isim Palanın Otağı Mehmet Eken

On parmağında on marifet bir isim Palanın Otağı Mehmet Eken

0
On parmağında on marifet bir isim Palanın Otağı Mehmet Eken

Breaking News; Bize kendinizden bahseder misiniz?

Mehmet Eken; Antalya Kumluca da oturuyorum evliyim 3 tane evladım var. Çiftçilik işi ile uğraşıyorum ve yemek yapmayı doğayı yağlı güreşi çok seviyorum.

Breaking News; Sizler Antalya ‘dan ülke sınırlarına tanınan birisisiniz. Bu nasıl oldu hikayeniz nasıl başladı?

Mehmet Eken; Ben doğada yemek yapmayı çok severim, çay ve et üzerine yemek yapar iken bir arkadaşım sana bir sosyal medya hesabı açalım bu videoları orada paylaşalım dedi o vesile ile inanılmaz şekilde takipçilerim oldu. Etkileşimim çok yüksek ve sanat camiasından da çok önemli isimler beni takip eder.

Breaking News: İnsanları sosyal medyada ve günlük yaşantıda sizleri sevmesini nelere bağlıyorsunuz?

Mehmet Eken: Doğal insan ve yörük insan olduğum ve güzel yemek yaptığım için düşünüyorum

Breaking News: Kendinizde gördüğünüz en önemli yetenekleriniz nelerdir?

Mehmet Eken; Elimin yeteneği. Elimin yemeklerdeki tadına çok güvendiğim için ve kimsenin yapmadı PEHLİVAN DÜRÜM adlı bir yemek yapıyorum bu dürümüm herkes tarafından çok büyük ilgi gördü.

Breaking News; Sosyal medyada neler paylaşarak beğeni ve yoğun izleme alıyorsunuz?

Mehmet Eken; Doğal yaşantım, yemek yapışım, kütük üzerinde çay demlemem, Palanın Otağında şömine başı arkadaşlar ile muhabbetim. Ben bu sosyal medyada bu videoları paylaştıkça hayalim olan bir evi yapma kararı aldım, evde yaptım evimin ismini lakabım olan PALA İLE OTAĞI yaparak Palanın Otağı diye evimi taçlandırdım. Palanın Otağı diye ismiyle olan evimi şu anda herkes merak ediyor, sadece yemek içmek için değil mekanımı görmek içinde birçok kişi buraya yani kendi evim olan “PALANIN OTAĞI” na geliyor.