Ana Sayfa Gündem Mükemmel Konforun 4 Katlı Hâli Sofia 4 Yaprak

Mükemmel Konforun 4 Katlı Hâli Sofia 4 Yaprak

0
Mükemmel Konforun 4 Katlı Hâli Sofia 4 Yaprak

Yüksek kaliteli ve yenilikçi ürünler sunan Sofia, yeni bir ilke imza atıyor, mükemmel konfor sağlayan 4 katlı tuvalet kağıdı ve 4 katlı kağıt havlu ürünlerini raflara çıkarıyor. Tuvalet kağıdında, 4 katlı bol lifli yapısından gelen dayanıklılık ile her katındaki özel deseninin verdiği yumuşaklığı birleştiriyor. Kağıt havluda ise 4 katlı bol lifli yapısı dayanıklılık sağlarken, geniş yüzey alanı mükemmel emiciliği ön plana çıkarıyor.

Yeni 4 katlı ürünleri ile vazgeçilmez konfor deneyimi sunan Sofia 4 Yaprak, paket içerisinde 24’lü ve 8’li tuvalet kağıdı, 8’li ve 4’lü kağıt havlu ürünleriyle sadece Migros’larda satışa sunuluyor.

 

Sofia Hakkında

Sofia, Türkiye’nin önde gelen temizlik kâğıdı üreticilerinden Lila Group’un markaları arasında yer alıyor. Var olduğu ilk günden beri doğaya hassasiyetle ve nezaketle yaklaşıyor. Ürettiği hiçbir ürün için doğal ormanlara dokunmuyor ve ürünlerini, doğada çözünebilen çevre dostu ambalajlardan üretiyor. Sofia, ürünlerinde endüstriyel ormanlardan elde edilen sertifikalı hammadde kullanarak sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor.

Lila Group Hakkında

Kökleri 100 yıl öncesine dayanan ve tekstil, enerji, kâğıt üretim ve hızlı tüketim alanlarında faaliyetlerine devam eden Lila Group, yüzde yüz yerli sermaye ile 2007 yılında Çorlu’da hijyenik temizlik kâğıtları faaliyetini başlattı. Hijyenik temizlik kâğıdı üretimine Çorlu’da 170 bin metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 240 bin metrekarelik bir alanda, yıllık 220 bin tonluk üretim kapasitesi ile devam eden Grup, sektörde aynı kampüste üretim yapan tam entegre tesisler içinde kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük oyuncularının başında gelmektedir. Türkiye’deki kullanıcılarına Sofia, Maylo, UltraBerrak ve Nua markaları tuvalet kâğıdı, kâğıt havlu, mendil ve peçete gibi ürünlerle ulaşan Lila Group, 5 kıtada 80’i aşkın ülkeye yarı mamul ve mamul ihracatı yaparak ülke ekonomisi için katma değer sunuyor. Grup, kâğıt üretim tesisi ile aynı kampüs içinde yer alan 20 bin metrekarelik boyahane tesisi ile tekstil sektöründe de faaliyet gösteriyor.