Ana Sayfa Gündem Make-up Sanatçısı Narmina Aliyeva Yaratıcı Fikirlerini Takipçileri ile Paylaşıyor

Make-up Sanatçısı Narmina Aliyeva Yaratıcı Fikirlerini Takipçileri ile Paylaşıyor

0
Make-up Sanatçısı Narmina Aliyeva Yaratıcı Fikirlerini Takipçileri ile Paylaşıyor

Narmina Aliyeva tüm dünyanın yakından takip ettiği bir make-up sanatçısı. Kendi ülkesi Azerbaycan’da yürütmüş olduğu tüm faaliyetlerini sosyal medya hesapları üzerinden takipçileriyle paylaşıyor. Narmina Aliyeva’ın sosyal medya hesaplarını takip eden on binlerce kullanıcı onun kendine özgü tarzı ve yaratıcı fikirleriyle aydınlanıyor. Ve her gün yayınlanan birbirinden değerli içerikler sayesinde gündelik yaşamda kullanabilecekleri pratik ipuçlarına ve hayat hilelerine ulaşabiliyor.

Narmina Aliyeva ‘munarmina’ kullanıcı hesabıyla Instagram üzerinden bu sanat üzerine verimli ve faydalı birçok paylaşım yapıyor. Aynı zamanda Tiktok ve YouTube uygulamalarında Beauty Blogger olarak tanınıyor. Tüm bu uygulamalarda oldukça etkin ve geniş bir takipçi kitlesine hitap ediyor. Ve her geçen gün daha da artan bu takipçi kitlesi onun sanatını daha ne kadar başarılı olduğunu en güzel göstergesi olarak karşımıza çıkıyor.

Narmina Aliyeva sosyal medya uygulamaları sayesinde make-up sanatıyla ilgili videolar ve bloglar paylaşıyor. Bu sanatın en ince ayrıntıları ile birlikte genç kadınlar için güzellik ve kişisel bakım konusunda da çok önemli bilgilendirmeler yapıyor. Kısacası make-up sanatı meraklılarıyla birlikte güzelliğine ve kişisel bakımına önem veren çok büyük bir kitle Narmina Aliyeva tavsiyeleri ve bilgilendirmeleri ile altın değerinde öğrenimler elde ediyor.

Narmina Aliyeva kendine özgü bir tarza sahip olan ve sanatını her yönüyle keşfetmek için sürekli bir gelişim içerisinde olan öncü figürlerden birisi.

Sosyal Medyada Narmina Aliyeva;

Instagram: https://www.instagram.com/muanarmina/

TikTok: https://www.tiktok.com/@muanarmina