Ana Sayfa Spor Gökhan Töre İle Adana Demirspor Kulübü’nün Yolları Ayrıldı!

Gökhan Töre İle Adana Demirspor Kulübü’nün Yolları Ayrıldı!

0
Gökhan Töre İle Adana Demirspor Kulübü’nün Yolları Ayrıldı!

Bu sezon kulüpte fazla forma şansı bulamayan Gökhan Töre ile Adana Demirspor Kulübü’nün yolları ayrıldı. 31 yaşındaki futbolcu Spor Toto Süper Lig’de Adana Demirspor kulübünde orta sahada görev alıyordu. Gökhan Töre’nin sözleşmesi iki tarafın karşılıklı anlaşması ile feshedildi kulüp yaptığı açıklamada, oyuncu Gökhan Töre ile yolların karşılıklı olarak fethedildiğini duyurdu. Aynı zamanda oyuncu için kulübe vermiş olduğu katkılardan dolayı da teşekkür edildi. Bunun yanı sıra bundan sonraki kariyeri için oyuncuya başarılarda diledi. Kulübün yaptığı açıklamalar dikkate alındığında Gökhan Töre’nin kulüp ile yollarının ayrıldığı kesinleşmiş oldu.

Süper Toto Süper Lig ekiplerinden birisi olan Adana Demirspor Kulübü orta sahadaki oyuncu açığını Gökhan Töre ile karşılamayı hedeflemişti. Fakat oyuncunun kulüpte fazla süre maçlara çıkamamasından dolayı oyuncu ile yolların ayrılması kararlaştırıldı. Bu karara hem oyuncu beraber onay vermiştir bu durum ile birlikte oyuncu ile Spor Toto Süper Lig ekiplerinden olan Adana Demirspor Kulübü’nün Yolları ayrıldı.

Adana Demirspor Kulübü’nün Yapmış Olduğu Açıklama İle Gökhan Töre İle Yolların Ayrıldığı Açıklandı

Gökhan Töre Adana Demirspor kulübünde yer alan ve kulüpte 5 maçlık bir performans gösteren bir oyuncudur. Gökhan Töre Adana Demirspor kulübüne transfer olduğundan bu yana 5 maça çıkmıştır. 5 maçta toplam 2 asistlik Bir performans sergilemiştir. Futbolcunun bu sezon maçlarda Kısa bir süre yer almasından dolayı Adana Demirspor ile olan sözleşmesi kulüp ve futbolcu arasında karşılıklı olarak feshedildi. Bu durumdan sonra Adana Demirspor Kulübü’nün yapmış olduğu açıklama ile Gökhan Töre ile yolların ayrıldığı açıklandı. Joybet

20 Ocak 1992 doğumlu olan Gökhan Töre Türkiye’de birçok spor kulübünde forma giyen bir oyuncudur. Aynı zamanda Gökhan göre Türk milli futbol kulübünün de oyuncusu olarak görevini gerçekleştiriyor. Gökhan Töre oyuncu Esra Bilgiç ile evliliğini sürdürüyor. Gökhan Töre’nin futbol serüveni ise Adler Dellbruck takımı ile başlamıştır. Daha sonrasında kariyerinde daha yüksek takımlara geçerek kariyerini oldukça parlak bir hale getirmiştir. Son olarak Adana Demirspor kulübünde görev alan oyuncu Adana Demirspor Kulübü ile olan yollarını da ayırdı.

Adana Demirspor Kulübü’nün Süper Lig Durumu

Adana Demirspor Kulübü Süper Lig’de görev alan futbol kulüpleri arasında yer alıyor. Süper Lig’deki takımlar kızışan bir yarış ile Süper Lig’de şampiyonluk hedefi yolunda ilerliyor. Adana Demirspor Kulübü’nün Süper Lig durumu incelendiğinde de Süper Lig’deki puanlarını yükseltmek amacı ile yeni transferler yapıp bazı oyuncuları ile de yollarını ayırıyor. Gökhan Töre de kulübün yollarını ayırdığı oyuncular arasında yer alıyor. Süper Lig’de 5 sırada yer alan Adana Demirspor Kulübü 21 maçta 10 galibiyet elde edip 8 beraberlik alıp 3 mağlubiyet alarak puanını averajı de 18 olarak güncellenmiştir. Süper Lig’de Galatasaray, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir, Beşiktaş sıralamasının ardından Adana Demirspor 5 sırada puan listesinde yer alıyor.

Adana Demirspor Kulübü Süper Lig’deki başarısını arttırmak için kadrosunu güçlü tutmayı hedefliyor. Bu nedenle spor kulübünün kadrosunda çeşitli değişiklikler oluyor. Tüm Süper Lig kulüplerinde olduğu gibi Adana Demirspor kulübünde de çeşitli transfer hareketleri oluyor. Son olarak Gökhan Tere ile yollarını ayıran futbol kulübü yeni transferler içinde girişimlerde bulunuyor. Süper Toto Süper Lig’de birçok taraftara sahip olan kulüp yapmış olduğu transferler ile taraftarların beğenisini de kazanmaya çalışıyor. Kulübün kadrosunda yer alan Gökhan Töre fazla süre almamasından dolayı kulüpten ayrıldı. Karşılıklı olarak sözleşmesi fethedilen oyuncunun 5 maçta 2 asistlik bir performansı bulunuyor. Spor kulübü Gökhan Töre’ye teşekkürlerini ileterek yollarını ayırdı.