Ana Sayfa Gündem Fatih Arslan Kimdir?

Fatih Arslan Kimdir?

0
Fatih Arslan Kimdir?

Genç girişimci Fatih Arslan, 1992 yılında İstanbul’da doğdu ve Avansaray Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünden mezun oldu. Özellikle sosyal medyada yaptığı tasarımlarla adından söz ettiren genç yetenek, ayna merkezi şirketinin genel müdürüdür. Sosyal medya platformlarını işini büyütmek ve adını duyurmak için aktif olarak kullanan Fatih Arslan’ın bir de Instagram hesabı vardır.

Yaratıcı ve yetenekli genç girişimci aynaları alışılagelmiş kullanımlarından çıkarmış ve birçok alanda kullanarak tasarlanmıştır. Tasarımlarına genel olarak baktığımızda konsol, sehpa, şifonyer, kapı gibi küçük alanları genişletmek için aynaları birçok şekilde kullandığını görüyoruz. Genç ve girişimci Fatih Arslan tarafı aynalara bambaşka bir bakış açısı kazandırıyor.

Odaya taze bir görünüm kazandıran tasarımları, estetik ve şık bir görünüm sunarken, göze ve dekora da hitap ediyor. Yaptığı işi severek yapan ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Fatih Arslan, tasarımlarının satışını yaptığı gibi, kullanıcıları ortak standartlarda buluşturarak da bir adım öndedir. Kullanıldığı mekâna uygun bir ayna, ürün ve desen kombinasyonu gibi tasarımlarla doludur. Müşterilerine emin olmadıkları durumlarda gerçekçi ve sevecen rehberlik sağlayarak en uygun tasarımı önererek günümüzde popüler olmuştur.

Fatih Arslan ve Tasarımları

Uzun yıllardır bu alanda faaliyet gösteren sanatçı, popüler modeller, popüler kalıplar ve yeni ürünler hakkında geniş bilgi birikimine sahiptir. Aynı zamanda ulusal ve uluslararası fuarlara katılarak bilgi birikimini güncel tutmayı başaran Fatih Arslan’ın bu alanda büyük hedefleri var. Sanat alanında çalışmaya başladığından beri hala ürün fotoğrafları çekmeyi seviyor. Aynaları sadece iş olarak gören genç bir girişimci konuyu özel hayatına taşıdı ve lüks bir BMW markalı arabaları aynalarla kaplamıştır. Bu inanılmaz görünümlü araç özellikle sosyal medyada çok konuşuluyor.

Birçok ünlü ile çalışmış olan Fatih Arslan, markasını zirveye taşımaya kararlıdır. Piyasanın rekabetçi tarafını biliyorlar ama herkesin ürününden faydalanmasını istiyor. Aynı zamanda tasarımlarını ve fiyatlarını buna göre belirliyorlar. Her eve kaliteli dekorla taşınmak isteyen genç girişimci tasarımlarına devam ediyor.

Fatih Arslan’nın Basında Çıkan Haberleri;

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/