Ana Sayfa Gündem Buğra Kılıçarslan Mankenlik ve Modellik Sektöründe Tabuları Yıkmaya Hazırlanıyor

Buğra Kılıçarslan Mankenlik ve Modellik Sektöründe Tabuları Yıkmaya Hazırlanıyor

0
Buğra Kılıçarslan Mankenlik ve Modellik Sektöründe Tabuları Yıkmaya Hazırlanıyor

Buğra Kılıçarslan 2 Ekim 1990 doğumlu genç yeteneklerden birisidir. Yaklaşık 10 yıldır Sigortacılık sektöründe üst düzey yönetici olarak çalışan Kılıçarslan çevresindeki insanların yönlendirmeleri ile çok farklı bir sektöre giriş yapıyor. Sahip olduğu göz alıcı fiziksel özellikler ve yetenekler mankenlik ve modellik sektöründe onun tabuları yıkabilecek çok özel isimlerden birisi olacağını şimdiden gözler önüne seriyor.

Buğra Kılıçarslan tüm hayatı boyunca kendime yatırım yapmayı seven ve bu yönde Kendini büyük hedefler koyan birisi. Beykent Üniversitesi radyo ve televizyon bölümünden başarı ile mezun olan genç isim iş yaşantısında elde etmiş olduğu başarılarla ön plana çıkıyor. Ancak artık dünyaca ünlü bir manken olması gerektiği konusunda baskıları kulak ardı etmeyen Buğra Kılıçarslan bu alanda da ilk adımı alacağı eğitimlerle atıyor. Modellik ve mankenlik eğitimine başlayan yakışıklı aday bugünlerde sektöre ses getiren bir giriş yapmak için hazırlanıyor.

Buğra Kılıçarslan modellik ve mankenlik kriterlerini kusursuz olarak taşıyor. Ve aldığı eğitimlerle bu özelliklerini taçlandıran başarılı bir isim olmak istiyor. Sektöre giriş yaptığı andan itibaren dünyaca ünlü markaların dikkatlerini çekeceği konusunda en ufak bir şüphe bırakmıyor.

Buğra Kılıçarslan sahip olduğu fiziksel özellikler kadar iş dünyasındaki başarısına ve eğitimlerine de büyük önem veriyor.  Hem eğitimli hem de yakışıklı bir manken olarak ülkesine Fayda sağlamayı hedefliyor. Arkasından gelen genç jenerasyona sahip olduğu bu özelliklerle güzel bir örnek teşkil etmek onun en büyük hayali.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/mr.kilicarslan/