Ana Sayfa Gündem Bella Maison, e-ticarette İngiltere, Amerika ve Almanya’ya açıldı

Bella Maison, e-ticarette İngiltere, Amerika ve Almanya’ya açıldı

0
Bella Maison, e-ticarette İngiltere, Amerika ve Almanya’ya açıldı

Türkiye ev tekstil ve dekorasyon sektörünün önemli markası Bella Maison, Türkiye ve yurt dışında açtığı fiziksel mağazalarının yanı sıra e-ticaret atılımlarıyla da globaldeki ağını her geçen gün güçlendiriyor. 2 yıllık uzun bir araştırma ve yatırım süreci sonrası Amazon İngiltere ve Amerika’nın yanı sıra Almanya Limango ve ABD Wayfair gibi birçok önemli e-ticaret sitesinde mazağa açan Bella Maison, bugün sekizden fazla global e-ticaret sitesi ile dünyanın birçok ülkesine ürünlerini ulaştırıyor.

 

“Bella Maison’u kurarken sınırsız bir coğrafya hayal ettik”

Türkiye’de kendi web siteleri ve birçok e-ticaret sitesi üzerinden ürünlerini kullanıcılarıyla buluşturarak güçlü bir e-ticaret ivmesi yakaladıklarını dile getiren Bella Maison CEO’su Muhammed Tan, global e-ticaret sitelerinde mağaza açmak için iki yılı aşkın süredir çalıştıklarını, pazarlara özel kapsül koleksiyon ve insan kaynağı yatırımı yaptıklarını söyledi. Tan, “Bella Maison’u kurarken sınırsız bir coğrafya hayal ettik. Geleceği okuyarak, doğru planlama ve strateji ile küresel e-ticaret ağlarında güçlü bir şekilde doğru zamanda yer almak için yıllar öncesinden çalışmaya başladık. Global e-ticaret sitelerinde açtığımız mağazalarımızla sınırları ortadan kaldırıyoruz. Bugün Amazon, Limango ve Wayfair’in de dahil olduğu sekizden fazla global e-ticaret sitesi üzerinden dünyanın birçok ülkesine satış yapıyoruz. Daha fazla ülkede yer almak için görüşmelerimize devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

“bellamaison.com’u Avrupa pazarına açmayı, hedefliyoruz”

Tan, “Bella Masion olarak kuruluşumuzdan bugüne ürünlerimiz, kategorilerimiz ve mağazalarımızla oldukça ses getiren işlere imza attık. Bugün Türkiye’de 13 yurt dışında 8 fiziksel mağazamız bulunuyor. Oldukça fazla yol katetmiş olsak da gidecek çok daha fazla yolumuz olduğunu biliyoruz. Gözümüzü her anlamda globale çevirdik. Her geçen gün kendimize yeni hedefler belirliyoruz. Kısa süre içerisinde bellamaison.com’u Avrupa pazarına açmayı, Türkiye’de 50, yurt dışında 6 ülkede 5 yıl içinde 150 mağaza açmayı hedefliyoruz. Tüm hedeflerimize ulaşıp, Bella Maison’u hem fiziksel hem e-ticarette dünya liginin güçlü bir oyuncusu yapacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

Bella Maison Hakkında:

2016 yılından bu yana ev-yaşam sektörüne değer katan, Türkiye’nin genç ve dinamik ev tekstil ve dekorasyon markası Bella Maison dekorasyon severleri yeniliklerle buluşturuyor. Sofra, yatak odası, mutfak ve banyo tekstil grubu ürünlerinin yanı sıra kozmetik, bebe ve ev dekorasyonu kategorilerinde geniş ürün çeşidi bulunan Bella Maison tasarımlarını her yıl değişen dekorasyon trendlerine göre şekillendiriyor. Sektörde ‘Sizin evimiz bizim evimiz’’ mottosuyla tasarladığı ürünleriyle geleceğe giden yolda, e-ticaret ve yeni mağaza yatırımlarıyla büyüyen Bella Maison yurt içinde 13, Cezayir’de 4, Özbekistan’da 2, Birleşik Arap Emirlikleri’nde 2 mağazası ile tüketici ile buluşuyor.