Ana Sayfa Gündem Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım’dan Cevap : Vizyonsuz Sosyal Medya Solcusu

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım’dan Cevap : Vizyonsuz Sosyal Medya Solcusu

0
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım’dan Cevap : Vizyonsuz Sosyal Medya Solcusu

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım’dan Ülkücüleri kışkırtmaya çalışan isme cevap

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesabından, Milliyetçi-Ülkücü Hareketi hedef alan ve ülkemizde yaşayan mültecilere karşı Halkı kin ve düşmanlığa iterek, Ülkücü hareketi ses çıkarmamakla suçlayan ve CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na da gündem çalışması davet eden sosyal medya fenomeni Serkan İnci’ye cevap verdi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım’dan Ülkücüleri kışkırtmaya çalışan isme cevap

Millet İttifakı diliyle Ülkücü-Milliyetçi hareketi kendince eleştiren sosyal medya fenomenine karşı Ülkü Ocakları Genel Başkanı Yıldırım şu ifadeleri kullandı;

Bazı tipler var; canı isteyince, zoru görünce “Nerede bu Ülkücüler?” der. Ülkücüler kendini gösterdiği zaman da “Nasıl çamur atsak?” diye düşünürler.

Ülkücüler; Karabağ 30 yıl sonra işgalden kurtulurken, Kapalı Maraş açılıp Kıbrıs’ta bağımsızlık mücadelesi verirken, Ayasofya yeniden ibadete açıldığında oradaydı ve bugün büyük oranda başarının sağlandığı terörle mücadelede en üstün gayreti gösterdi, göstermeye devam ediyor.

Suriye’de güvenli bölge oluşturup onları bu alanlara yerleştirmek için, terör örgütü PYD/YPG’yi temizlemek adına binlerce Bozkurt mücadele ederken Ülkücüler nerede diye sormak akıl işi midir?

Ülkücü mühendisler SİHA-İHA, yerli otomobil çalışmalarında mücadele ediyor. Teknolojide yeniliklere yön veriyor. TURKOVAC çalışmalarında yer alıyor.

Vizyonsuz, gündeme göre şekil alan sosyal medya solcuları gibi her şeyi eleştirerek ömür tüketmiyoruz. dedi. Genel Başkan Yıldırım’ın açıklamaları kısa sürede binlerce Ülkücü tarafından etkileşim aldı.